Hamur İşleri,

Kremalı ve Karabiberli Fettuccine

Ocak 12, 2017 iugurchef 0 Comments


Kremalı ve Karabiberli Fettuccine 

Malzemeler

200 gr Fettuccine makarna(Taze olursa çok daha iyi olur)
3 yemek kaşığı krema
Karabiber
Tuz 
1 yemek kaşığı Tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı

Makarnanız taze ise 2,5-3 dakika haşlamanız yeterlidir. Kuru ise al dente kalacak kovamda haşlayın. Bir tavaya zeytinyağını alın ve haşladığınız makarnayı ekleyip çevirin. Ardından kremayı ekleyin ve biraz çektirin. Tuz, karabiber, tereyağını ekleyip ocağın altını kapatın ve malzemeleri iyice birbirine geçecek şekilde ezmeden, kırmadan karıştırın. 

Afiyet Olsun

0 yorum: