Hamur İşleri,

Caccio e Pepe

Eylül 01, 2016 iugurchef 0 Comments


Makarnaya olan düşkünlüğümü beni iyi tanıyanlar iyi bilir. Bugün sizlere bir başka makarna tarifi veriyorum. 

Caccio e Pepe

Malzemeler

Yarım paketten biraz fazla Spaghetti (350 gr)
200 gr parmesan peyniri
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Yapılışı

Makarnayı tuzlu bol suda al dente kıvamında haşlayın. Makarna suyundan 1 bardak su ayırın. Parmesan peynirini çok ince rendeleyip bir kaba alın ve bol karabiber ekledikten sonra ayırdığınız makarna suyunu ilave edin ve karıştırın. Bir tavada zeytinyağında biraz tuz ekleyip makarnayı çevirin ve peynirli suyu ekleyin. Makarna suyunu çekene kadar karıştırın. Bekletmeden servis edin. 
Afiyet Olsun

0 yorum: