Kebap,

Fırında Tavuk Sarma

Eylül 01, 2016 iugurchef 0 Comments


Fırında Tavuk Sarma

Malzemeler

1-1,5 kg tavuk sarma(Açılmış Kemikli But)
4 adet patates
2 adet kuru soğan
4-5 adet biber
3-4 adet domates
Zeytinyağı
Domates salçası
Kekik, tuz, karabiber, pulbiber

Yapılışı

Tavukları salça, zeytinyağı, tuz ve kekik ile 5-6 saat marine edin. Patatesleri elma dilim doğrayın. Kuru soğan, biber ve domatesi kuşbaşı doğrayıp. Baharatlar, salça ve zeytinyağı ile harmanlayıp tepsiye yerleştirin ve tavukları üzerlerine koyup önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin. 45-50 dakika kadar pişirin.
Afiyet Olsun

0 yorum: