Aperatif,

Biberli Crostini

Şubat 14, 2017 iugurchef 0 Comments



Biberli Crostini

Malzemeler

2 adet kırmızı dolmalık biber
2 adet sarı dolmalık biber
2 diş dövülmüş sarımsak
8 adet fesleğen yaprağı
2 avuç dilimlenmiş zeytin
100 gr zeytinyağı
Crostini için dilimlenmiş baget ekmeği
Tuz, karabiber

Yapılışı

Biberler ocakta veya fırında közlenir. Közledikten sonra kabuklarını daha rahat soymak için naylon torbanın içine koyup ağzını bağlayın ve 5 dakika bekletin. Torbadan çıkarın ve kabuklarını soyun. Şeritler halinde dilimleyin. Aynı şekilde fesleğenleride doğrayın. Bir kapta ekmek haricinde tüm malzemeleri karıştırın. Marine etmek için 4 saat dolapta bekletin. Servis edileceği zaman kızarmış ekmeklerin üzerine sürün ve servis edin.

Afiyet Olsun

0 yorum: