Makarna,

Kuzu Göbeği Mantarlı ve Tavuklu Spaghetti

Şubat 18, 2017 iugurchef 0 Comments


Kuzu Göbeği Mantarlı ve Tavuklu Spaghetti

1 adet soğan ve 1 adet biberi piyazlık ince ince doğrayın. Kuzu göbeği mantarını ikiye kesin.(Kültür mantarıda kullanılabilir. Kültür mantarını soğan gibi ince doğrayın.) Tavuğu fajita şeklinde verev kesin.
2-3 kaşık zeytinyağında hafif öldürülen soğanın ardından biberleride ekleyin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin.
Kuzu göbeği mantarı için 1 dakika kültür mantarı için 2 dakika pişirme süresi yeterli.
Tereyağı, domates ve biber salçası karışımı ekleyip 1 dakika daha pişirin.
Ayrı bir tavada sotelediğimiz tavuk ve yarım bardak makarna suyu, biraz kekik, pulbiber, karabiber ve tuzu ekleyin.
Son olarak al dente olacak şekilde haşladığınız makarnayı ekleyin. Bir paket makarnanın 3/1 yeterli. Makarnayı tavada biraz çevirip servis edin. 

Afiyet Olsun

0 yorum: