Makarna,

Izgara Tavuklu Spaghetti

Ağustos 20, 2016 iugurchef 0 Comments


Izgara Tavuklu Spaghetti

Malzemeler

150 gr spaghetti
1 adet kuru soğan - biber - domates
Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası
Yarım tavuk göğsü (Bir bölümünün ortadan ikiye kesilmiş şinitzellik hali)
Zeytinyağı, tereyağı
Kekik, pulbiber, karabiber, tuz

Yapılışı
Makarnayı al dente haşlayın. Zeytinyağında önce soğan ardından biber, domates ve salçaları ekleyerek kavurun. Biraz makarna suyunu ve baharatlarını ekleyin. Bir yandan az yağda tavuğu kızartın. Kaynayan sosa makarnayı ekleyin hafif suyunu çektirin ve tereyağını ekleyip ocaktan alın. Servis tabağına alın ve üzerine dilimlediğiniz tavuğu ekleyin.

Afiyet Olsun

Not: Tavuğu yüksek ısıdaki tavada doğru biçimde kızarttığınız takdirde, 
tavuğunuz sulu ve yumuşak olacaktır.

0 yorum: