Etli Yemekler

Fırında Kuzu Sırtı

Temmuz 30, 2016 iugurchef 0 Comments


Pazar akşamı için ideal ikili "Fırında Kuzu Sırtı" ve "Fırında Elma Dilim Patates"

Kuzu sırtı parçalarını yarım çay bardağı süt 1 kaşık salça, karabiber, pulbiber ve taze kekik ile çeşnilendirin 8-9 saat buzdlabında dinlendirin. Etleri tepsiye alın ve tuzlayın ve alüminyum folyo ile kaplayın. 200 derecelik fırında 40-45 dakika . Diğer yandan patates için patatesleri kabuklarını soymadan çok çok iyi bir şekilde yıkayıp elma dilimleri halinde dilimleyin. Zeytinyağı, tuz ve kekik ile çeşnilendirip etlerle birlikte fırına verin. Son bir hatırlatma kemiğin içindeki iliği emmeyi ihmal etmeyin 
😎😎😎
Afiyet Olsun

0 yorum: