Hamur İşleri,

Karışık Sebze, Tavuk ve Kremalı Fettuccine

Ekim 25, 2016 iugurchef 0 Comments



Karışık Sebze, Tavuk ve Kremalı Fettuccine


Malzemeler



Yarım adet kuru soğan
1 adet biber
1 adet domates
4 adet mantar
Yarım tavuk göğsü
1 kaşık domates salçası
Yarım paket krema
Zeytinyağı, tereyağı
Tuz, karabiber, kekik, pul biber



Doğranacak tüm malzemeleri jülyen doğrayın. Zeytinyağında soğanı kısık ateşte karamelize edin. Ardından biberi ekleyin. Mantarlarıda ekleyip pişirdikten sonra tavuk ve salçayı ekleyin. Son olarak domatesi ekleyin ve 5 dakika sonra krema eklendikten sonra haşlanan makarna ve baharatları ekleyip karıştırdıktan sonra servis edin.

Afiyet Olsun



Not: Ben makarna olarak taze makarna kullandım.

0 yorum: