Makarna,

Kuzu Etli Spaghetti

Ağustos 14, 2017 iugurchef 0 Comments


Kuzu Etli Spaghetti

Malzemeler

1 adet közlenmiş biber
1 avuç jülyen doğranmış kuzu eti
Yarım avuç tane mısır
6-7 yaprak taze fesleğen
1 kepçe domates sos
Zeytinyağı, tereyağı
Tuz, karabiber, kekik, pul biber

Yapılışı

Harlı ateşte eti 2 dakikada pişirin. Doğranmış biberleri ve sosu ekleyip karıştırın. Biraz makarna suyu ekleyin. Bir taşım kaynattıktan sonra Al Dente kıvamda haşladığınız makarnayı, kıyılmış fesleğeni, mısırı ve baharatları ekleyip karıştırın. Bağlamak için bir parça soğuk tereyağı ekleyip karıştırdıktan sonra servis edin. 

Afiyet Olsun


Not: Bağlamak için ayrıca toz parmesanda kullanabilirsiniz.

0 yorum: